Bleiswijk BlijftBleiswijk BlijftBleiswijk BlijftBleiswijk Blijft

Activiteiten


In de middag is er op ruim 6000 m2 vloeroppervlak een overdekte bedrijvenshow & braderie. U kunt zich hier op unieke wijze presenteren met uw bedrijf, winkel of vereniging. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om vanaf 100 m2 vloerruimte te huren, voor winkeliers & verenigingen zijn er ook kramen te huur. Op verschillende plaatsen komen terrasjes met mogelijkheden voor een drankje en een hapje.


Activiteiten

 

Tijdens de bedrijvenbeurs is er voor jong en oud vermaak, bingo, een loterij, clowns,  wielerwedstrijden, optreden van een echt circus, Circus Rotjeknor waar het gaat om spelen ťn oefenen. Bovendien is een speelhoek voor de kids gepland.

 

Ook vinden er in de middag een aantal officiŽle plechtigheden plaats zoals ontvangst van 50 –en 60 jarige huwelijksbruidsparen,  onder muziekale begeleiding van het Seniorenorkest "OP Maat" en het (gratis) voltrekken van huwelijken (onder voorbehoud van belangstelling) en er is voor de inwoners een mogelijkheid om afscheid te nemen van het College.

 

Rond 17.00 uur wordt er een kinderfeest georganiseerd waarbij Sinterklaas niet zal ontbreken .

Na afloop van de bedrijvenbeurs om 18.00 uur is er de mogelijkheid om gezamenlijk een hapje te eten in de VIP-room, muzikaal omlijst door een strijkkwartet.


Activiteiten

Aan het begin van de avond zal er een korte presentatie zijn over Bleiswijk, begeleidt door diverse Bleiswijkse optredens zoals het Huisvrouwenorkest en .

Vanaf 21.00 uur wordt de feestavond voortgezet met optredens van
Rapper Jow, R.O.O.O.M  en een Top Nederlandse band  BLōF....

 

Na afloop willen wij sierlijk en knallend deze dag in Bleiswijk, afsluiten.